ActiveInstinct.co.uk

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

1 % cashback
Kiárusítás alatt lévő áruk


1 % cashback
Kedvezmény kód használata esetén


3 % cashback
Minden egyéb termék


A ActiveInstinct.co.uk és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


2
tranzakció alapján

282,39 Ft
átlagos visszakapott összeg


ActiveInstinct.co.uk

ActiveInstinct.hu - az Egyesült Királyság egyik legkiválóbb sportruházati, ruházati és kiegészítõ kereskedője, mint a Nike, az Adidas, a Reebok, az Asics, a Babolat, a Brooks, a Canterbury, a Hoka, a Salomon, a Yonex és mások.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?