Akkuk.hu
5 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Akkuk.hu

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Akkuk.hu az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 625 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – Akkuk.hu
+ 5 % cashback

Akció 6 nap

5 % cashback
minden megrendelésre


A Akkuk.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


2
tranzakció alapján

537,12 Ft
átlagos visszakapott összeg


Akkuk.hu

Az Akkuk.hu webáruházban márkás akkumulátor gyártók termékei találhatóak hatalmas választékban kedvezményes áron. Akkumulátor, elem, töltő és egyéb tartozékok, ezeket mind megvásárolhatja itt egy helyen. Az akciós termékek listáján többek között válogathat a tablet és okostelefon kiegészítők, LED kerékpárlámpák, szerszámgép akkuk, akkutöltők, LED mécsesek, USB töltő, adapter, kábel, tölthető elemek és akkuk, ill. LED lámpák között.

Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?