AliExpress.com
akár 5 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

AliExpress.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon AliExpress.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 625 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

3 $ kupon az új felhasználók számára
+ akár 5 % cashback

Akció

3,88 % cashback
Egyéb termék


1,66 % cashback
Mobiltelefonok; Tabletek; Szamítógépek, Notebookok; Számítógép tartozékok; Audio a videó; Külső és belső merevlemez


5 % cashback
Női, férfi, gyerek ruházat; Kerti felszerelés; Háztartási kiegészítők; Mobil tartozékok


0 % cashback
Virtuális termékek; Utazási utalványok és kuponok; Könyvek


Az Aliexpress oldalról való egy megrendelésből származó jóváírható cachback összege 27 USD-ra van korlátozva. 

Vásárlás közben ne használjon semmilyen speciális kiegészítőt a böngészőben, mint például AliExpress SuperStar, AliTools és így tovább. Az ilyen kiegészítők akadályozzák a Refundo megfelelő működését. 

A cashback jóváírasa a megrendelésből csak abban az esteben megvalósítható, ha az Aliexpress.com oldal megnyitása a Renfundo.hu oldalon keresztül (Irány a bolt) történik, függetlenül a weboldal (asztali vagy mobil verzió,  telefonos alkalmazás) használatának módjától. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a cashback csak azokra a termékekre vonatkozik, amelyek Kínából, Spanyolországból, Oroszországból, Törökországból vagy Olaszországból származnak. Ha az adott eladó úgy dönt, hogy nem vesz részt a cashback szolgáltatásban, akkor a cashback nem igényelhető a vásárlásból.
 

Az Aliexpress telefonos alkalmazásáért (Android és iOS) is igényelhet pénzvisszatérítést. Az alkalmazásnak azonban a Refundoról való áttkattintás után azonnal meg kell jellenie vagy a rendszer engedélyt kér Öntől a megnyitáshoz. Természetesen az alkalmazásnak a Refundo használata előtt már telepítve kell lennie. Ha az alkalmazás automatikusan nem nyílik meg és a klasszikus Aliexpress asztali vagy mobil verzió töltődik be, akkor válassza ki az alkalmazás letöltését és próbálja újra. Ha az alkalmazás a fent leírtak alapján továbbra sem működik, nem garantálhatjuk a cashback jóváírását. 

A AliExpress.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

26 felhasználó értékelte az áruházat


100000
tranzakció alapján

53 nap
átlagos jóváhagyási idő

61,84 Ft
átlagos visszakapott összeg


AliExpress.com

AliExpress.com minőségi termékeket kinál nagykereskedelmi áron. Rendelje meg kedvenc termékeit egyenesen a gyártóktól. Az esetek többségében INGYENES házhozszállítás. 

Aliexpress.com – minőségi kinálat, különféle árukból nagykereskedelmi áron. Az eleltronikától a ruházatig, mint fériak, nők, úgy a gyermekek számára is, mindent megtalál. Ha ajándékot keres a szeretteinek vagy a szíve választottjának biztos lehet, hogy itt megtalálja a megfelelő meglepetést, nem fog csalódni.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?