2,5 % cashback
Tegyen szert cashbackre

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Asos.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 2,5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Tegyen szert cashbackre gombra és vásároljon Asos.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 313 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – Asos.com
+ 2,5 % cashback

Akció  6 nap

2,5 % cashback
minden megrendelésre


A cashback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A Asos.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Tegyen szert cashbackre" és vásároljon online a megszokott módon.

A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


900
tranzakció alapján

63 nap
átlagos jóváhagyási idő

671,69 Ft
átlagos visszakapott összeg


Asos.com

Asos.com egy online divatbolt nem csak a fiatalok és az eredeti emberek számára, hanem mindenki számára, aki stílusosan és kreatívan szeretne öltözni. Itt könnyen szert tehet ilyen ruhákra és kiegészítőre.

A női ruházati részlegben számos női ruházati kategória találhtó, például női nadrágok és nadrágok, felsőrészek, szoknyák, ruhák, fürdőruhák, rövidnadrágok, fehérneműk, kabátok, dzsekik és még sok más. Az Eshop rengeteg más kiegészítőt kínál, mint például órák, napszemüvegek, mobiltáskák, ékszerek és kozmetikumok. Külön kategóriába tartozik a női cipő, kézitáska és hátizsák.

Az Asos nem csak egy női bolt,  a férfiak stílusosan akarnak öltözni. Az eshopon található egy férfi szekció a férfi öltözék széles választékával. Ingek, pólók, nadrágok, pulóverek, de alkalmi viselet is. Csakúgy, mint a nõk számára, a férfiak számára is sok kiegészítő elérhető, például kalapok, órák vagy férfi ékszerek. Az eshopban gyakran érdekes árengedményekre tehet szert.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?