2 % cashback
Tegyen szert cashbackre

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

ZTEdevices.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 2 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Tegyen szert cashbackre gombra és vásároljon ZTEdevices.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 250 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – ZTEdevices.com
+ 2 % cashback

Akció 6 nap

2 % cashback
minden megrendelésre


A cashback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A ZTEdevices.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Tegyen szert cashbackre" és vásároljon online a megszokott módon.

A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

ZTEdevices.com

ZTEdevices.com – a ZTE világ egyik vezető távközlési vállalata. A vállalat 1985-ben alakult, új és innovatív okostelefonok és telekommunikációs technológiák létrehozásával foglalkoznak, például az első okostelefon, amiben a kamera a kijelző alatt van.

Annak köszönhetően, hogy innovatív technológia és termékmegoldásokat kínál a távközlési szolgáltatóknak, valamint a kormányzati és vállalati ügyfeleknek több mint 160 országban és régióban, a vállalat lehetővé teszi a felhasználók számára szerte a világon, hogy sokoldalú kommunikációt élvezhessenek, mint például hang, adat, multimédia és vezeték nélküli szélessáv.

2020-ban a ZTE vállalat piacra dobta az Axon 20 5G okostelefont, amely a világ első telefonja képernyő alá rejtett kamerával.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?