Fenymasolopapir.com
2,45 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Fenymasolopapir.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 2,45 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Fenymasolopapir.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 306 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – Fenymasolopapir.com
+ 2,45 % cashback

Akció 6 nap

2,45 % cashback
minden megrendelésre


A Fenymasolopapir.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

Fenymasolopapir.com

Fenymasolopapir.com –  webshop megkönnyíti a mindennapi munkavégzést, hiszen a fénymásolás cégeknél, iskoláknál alapvető felszereltség, mivel ilyen területeken nagy mennyiségben történik bizonyos dokumentumok, céges papírok, dolgozatok sokszorosítása. Termékkínálatukban olcsóbban vásárolhatók fehér, színes és újrahasznosított A3 és A4 fénymásolópapírok.  

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?