Gamiss.com

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

10 % cashback
minden megrendelésre


A Gamiss.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


1
tranzakció alapján

162,80 Ft
átlagos visszakapott összeg


Gamiss.com

Gamiss.com - egy nagy kínai internetes áruház, amely nők, férfiak és gyerekek számára a  legmodernabb ruházatot, cipőt, ékszerket, táskákat, órákat, make-upokat és parókákat kínál. 

Kiváló minőségű termékeket kinál elfogadható áron, illetve remek ügyfélszolgálattal rendelkezik. Ingyenes postakölstéget és leggyorsabb expressz szolgáltatásokat nyújt. 

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?