Giulieta.shop

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

1,5 % cashback
minden megrendelésre


A Giulieta.shop és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


6
tranzakció alapján

28 nap
átlagos jóváhagyási idő

130,76 Ft
átlagos visszakapott összeg


Giulieta.shop

Giulieta.shop – friss és illatos olasz drogéria. 100% nyugati minőség hazai áron. Kedvezmények 80 EUR felett. Széles választékot kínál: textillágyítók, mosóporok, mosógélek, folteltávolítók, illatanyagok, tisztítószerek, edények, konyhai tisztítószerek, fürdőszobák és toalettek terén.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?