Hogyan működik a Refundo.hu?

A Refundo.hu alapelve egyszerű:
Az áruházak pénzt adnak nekünk azért, mert vevőt biztosítunk nekik, mi pedig megjutalmazzuk önt a vásárlásért.

 • 0.

 • 1.

  Regisztráljon a Refundo.hu-ra

  A regisztráció nem vesz igénybe több mint egy percet. Regisztráció után teljeskörűen használhatja a Refundo.hu szolgáltatásait.

  Csak regisztráció után tudunk jutalmat adni a vásárlásokért felhasználóinknak és hozzárendelni a fiókjukhoz.


  Ingyenes regisztráció 
 • 2.

  Válasszon áruházat a kínálatunkból

  Regisztráció és a fiók aktiválása után, jelentkezzen be és válassza ki az áruházat, amelyikben vásárolni szeretne.


  Összes áruház megtekintése 
 • 3.

  Vásároljon kedvenc áruházában

  Az adott áruházért kattintson az "Tegyen szert cashbackre" -ra, majd vásároljon a megszokott módon. Nem különbözik az eddigi online vásárlásaitól.

  A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

 • 4.

  Megjutalmazzuk önt - cashback

  A vásárlás után regisztráljuk a megrendelését és Refundo.hu fiókján megjelennek a megrendeléssel kapcsolatos információk, illetve a pénzösszeg, amelyet kapni fog érte.

  Meg kell várni, amíg a megrendelést az adott áruház jóváhagyja és elküldi nekünk a pénzt. Ez csak az után történik meg, ha az árut kifizették, kiszállították és lejárt a csomag visszaküldésének határideje stb. Az elfogadást követően a pénzt elküldheti a bankszámlájára.

 • 5.

  Jutalom pénz térítése

  Minimális kifizetendő összeg 300 Ft cashback estében és 1 200 Ft a bónuszok estében (belépési és átutalási bónusz, stb.) A pénzt átutalással fizetjük ki az ön bankszámlájára. A pénz átutalását a fiókba való bejelentkezés után kérheti.