2 % cashback
Tegyen szert cashbackre

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Hotels.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 2 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Tegyen szert cashbackre gombra és vásároljon Hotels.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 250 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Ha egyéb kedvezményes kupont használ fel, mint amelyet a Refundo kínál, előfordulhat, hogy nem kerül jóváírásra a cashback a vásárlásából.


8 % kedvezmény kód a szállásfoglalásra
8 % kedvezmény + 2 % cashback

Kupon   2021-06-30
Ez a kupon 8% kedvezményt biztosít önnek a a Legjobb ár garancia programban résztvevő szállodában történő foglalások árából, legalább 1 és legfeljebb 28 éjszakás tartózkodás esetén. A szállás díját foglaláskor ki kell fizetni. A kedvezmény csak a foglalás első szobájára alkalmazható. A további szobák árát teljes egészében ki kell fizetni. A kedvezmény nem vonatkozik az adóra, díjakra vagy egyéb költségekre. A kupont csak 18 év feletti, Magyarországon élő ügyfelek használhatják. Az kedvezmény kódot a Hotels.com magyar nyelvű változatán történő foglalásaskor 2020.12.15-től 2021.06.30-ig használhatja fel a 2020.12.15 és 2021.12.31 között történő tartózkodásokra. A foglalás a jelenlegi rendelkezésre álló szállások és a szerződéses feltételek függvényében történik. A kedvezmény kód nem felhasználható: Utazási csomagok foglalása esetén (azaz szálloda + reülőjegyek) Csoportos utazási szolgáltatáson keresztül történő foglalások esetén Közvetlenül a szállodában fizetett foglalások esetén Devizában fizetett foglalások esetén Olyan szállodák foglalása esetén, amelyek nem vesznek részt ebben a programban A kupon felhasználása előtt történő foglalások esetén A kupon legfeljebb öt foglaláshoz használható fel, és annak teljes értékét minden alkalommal fel kell használni. Miután ez az öt foglalás megtörtént, a kupon újbóli felhasználása már nem lehetséges, még akkor sem, ha bármelyik foglalását lemondja. A kupon csak az első 2100 foglalás esetén érvényes, amelyet az ügyfelek a kupon segítségével hajtottak végre. A foglalás megerősítése előtt ellenőrizheti, hogy a kupon továbbra is érvényes-e. Foglalásonként csak egy kupon váltható be. Ez a kupon kombinálható a Hotels.com-on ​​kedvezményes áraival. Ez azonban nem használható a Hotels.com bármely más kedvezményes ajánlatával együtt, függetlenül attól, hogy az ilyen ajánlatot harmadik fél nyújtotta-e. Az utalvány beváltásakor egyetlen éjszaka sem kerül felszámolásra a Hotels.com ™ Rewards programban, és nem használható ki a ingyenes egy éjszakát. A kupon nem használható fel az adókra és díjakra, ideértve például a további személyek díjait, a telefonköltségeket, a lemondási díjakat, a parkolási díjakat stb. Ezeket a díjakat foglaláskor vagy közvetlenül a szállodában kell fizetni. Ezt a kupont nem lehet készpénzre váltani, másnak átadni vagy eladni. Ahol a törvény tiltja kedvezmény kód használatát, a kupon érvénytelenné válik. A kupon visszaélése tilos és bűncselekménynek minősülhet. Fenntartjuk a jogot, hogy bármikor megváltoztathatjuk vagy törölhetjük ezt az ajánlatot, és törölhetjük a kupon felhasználásával spekulatív vagy csalárd szándékkal, vagy a jövőbeni igényre számítva történő foglalásokat. A foglalásokra a szokásos feltételek vonatkoznak (lásd: Hotels.com/customer_care/terms_conditions.html), és minden foglalás függ a rendelkezésre álló helyektől. Ezt az ajánlatot a Hotels.com szervezi. Ezen Általános Szerződési Feltételek Washington állam (USA) törvényei alapján íródtak és értelmezhetőek.

2 % cashback
Kedvezményes kupon felhasználása nélkül


0 % cashback
GWC , EML, RWD2, CLP-vel kezdődő kedvezményes kupon felhasználása esetén


Cashback csak a lefoglalt és kifizetett szállás esetén.

A cashback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A Hotels.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Tegyen szert cashbackre" és vásároljon online a megszokott módon.

A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


800
tranzakció alapján

18 nap
átlagos jóváhagyási idő

3.085,22 Ft
átlagos visszakapott összeg


Hotels.com

Hotels.com – pénztárcabarát szállások, kedvezmények, színes szállás választék és különleges ajánlatok

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?