Ushuaya.com
6 % cashback
Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Ushuaya.com

Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Ushuaya.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 750 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

6 % cashback
minden megrendelésre


A Ushuaya.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

Ushuaya.com

Ushuaya.com - Természetes kozmetikumok. Az Ushuaya márka mögött egy anya és lánya áll, akik többet alkotnak mint egy család. Régóta vágyakoztak a saját kozmetikumukra, és ma már olyan termékekkel rendelkeznek, amelyeket évekkel ezelőtt a maguk számára hoztak létre.

Az összes Ushuaya ápoló termék alapja a minőségi természetes összetevők. Termékeikben kombinálják az őrölt gyöngyök és a hidratált selyem pozitív hatásait válogatott olajokkal, például argan, makadámmal, mandulával vagy ritka amaranth olajjal.

A kozmetikai repertoár 16 bőr- és testápolási termékből áll, melyek több mint 90% természetes összetevőket tartalmaznak. Egyedülálló a csomagolás, amely valami igazán "tiszta és természetes" érzést kelt. A csomagolás főként természetes anyagokból készül - üvegből, maradékfából és maradék bőrből.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?