LKbaits.co.hu
5,76 % – 4,61 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

LKbaits.co.hu

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 5,76 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon LKbaits.co.hu az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 720 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – LKbaits.co.hu
+ akár 5,76 % cashback

Akció 6 nap

5,76 % cashback
LK Baits márka termékei


4,61 % cashback
Egyéb termék


A LKbaits.co.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


2
tranzakció alapján

18 nap
átlagos jóváhagyási idő

1.742,46 Ft
átlagos visszakapott összeg


LKbaits.co.hu

LKbaits.co.hu –  horgászfelszerelések kínálatíval és gyártásával foglakozó cseh cég. Kínálatukban megtalálja a legújab és minsőségi horgászbotokat, horgászorsókat, bojlikat, csónakokat, ruházatot, nyugágyakat, székeket és egyéb halászati ​​felszereléseket.

Az LK Baits területe elsősorban az igényes pontyhorgászok számára készült minőségi termékek fejlesztése és előállítása. Különösen a szabadalommal védett NUTRIGO, CUC! és más termékek a piac abszolút csúcsához tartoznak. Ezeknek a termékeknek az egyedisége elsősorban a szaktudásban, a minőségi alapanyagok felhasználásában és a szabadalmaztatott tartósítási technológiában rejlik.
 

Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?