Lookfantastic.com
3,5 % – 1 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Lookfantastic.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 3,5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Lookfantastic.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 438 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – Lookfantastic.com
+ akár 3,5 % cashback

Akció 7 nap

3,5 % cashback
Standard


1 % cashback
Health Electricals, Lookfantastic Beauty Box


A Lookfantastic.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


100
tranzakció alapján

32 nap
átlagos jóváhagyási idő

584,24 Ft
átlagos visszakapott összeg


Lookfantastic.com

Jó hír minden nő számára, akik szeretnék élvezni magukat és környezetüket, és szeretnek luxus kozmetikumokra költeni. A Lookfantastic.com weboldal mindent kínál, amit minden nő otthon szeretne tudni, hajápoló készítményeket, körmöket, sminkeket, parfümöket, krémeket, természetes kozmetikumokat vagy bőrgyógyászati készítményeket. A férfiaknak sem kell szomorkodniuk, mert számukra az oldal érdekes higiéniai cikkeket, például borotválkozási eszközöket, elektronikus termékeket, hajápolási termékeket vagy hidratáló krémeket kínál.

A higiéniai termékek és segédeszközök egyáltalán nem drágák. A minőség 100% -on megmarad, a vállalat nagymértékben az általa kínált árukon alapul. A megrendelések szempontjából egy másik nagyszerű pozitívum az ingyenes szállítás. Amennyiben a megrendelt árura korábban szüksége van, nem probléma, ezt is meglehet oldani, viszont ebben az esetben fizetni kell a szállításért. A termékkel kapcsolatos panaszok vagy információk nem jelentenek problémát. Elolvashat mindent a HELP részben, ahol a leggyakrabban feltett kérdések mindig rendelkezésre állnak.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?