Magazin

Legújabb cikkek

Bemutatjuk a BonPrix.hu webáruházat

Bemutatjuk a BonPrix.hu webáruházat

2021-06-19, Recenzió


Szeret ruhákat vásárolni online? Amennyiben igen, a BonPrix-en ezt igényei szerint megteheti. A BonPrix internetes áruház a divatos ruháinak és termékeinek köszönhetően már nálunk is egyre népszerűbb, és ezt nem csak a katalógusainak köszönheti. Arról, hogy hogyan vásárolhat, és kik számára ajánlott a Bonprix, a következő cikkekben olvashat részletesebben.

Olvassa el az egészet »

Szállásfoglalás a Booking.com-on – egyszerűen, gyorsan és kényelmesen

Szállásfoglalás a Booking.com-on – egyszerűen, gyorsan és kényelmesen

2021-06-17, Útmutatás és tanácsok, Hogyan spóroljunk


A Booking.com segítségével nem csak Magyarországon, de az egész világon találhat az ön számára megfelelő szálláslehetőségeket. Rengeteg hely közül választhat - a városok és tengereken keresztül a hegységekig. Továbbá válogathat a szállástípusok között is, legyen itt szó szállodákról, hotelekről, apartmanokról vagy akár panziókról. Mindezt magyarul és egyszerű hozzáféréssel.

Olvassa el az egészet »

Legutóbbi cikkek

Bemutatjuk az AboutYou.hu webáruházat

2021-06-05, Recenzió


Az AboutYou.hu divat e-shop hazánk legkeresettebb és legnépszerűbb online ruhaboltjai közé tartozik. Mit kínál, milyen minőségben és kik számára? Milyen tapasztalatai vannak a vásárlóknak ezzel a webáruházzal kapcsolatban? Ebben a cikkben ezekre a kérdésekre kap választ.

Olvassa el az egészet »


Hogyan fog megváltozni az áfa és a vám értéke a kínai rendeléseknél 2021-ben

2021-02-14, Útmutatás és tanácsok


2021-ig a Kínából származó termékek 22 EUR értékéig vám- és áfamentesek voltak. Ez az összeghatár azonban idén változni fog. A koronavírus járványhelyzet következtében ez a változás nem az év elejétől, hanem csak később fog bekövetkezni. Ebben a cikkben összegyűjtöttünk minden fontos tudnivalót a Kínából érkező termékekkel kapcsolatban.

Olvassa el az egészet »


Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Refundo.hu?