A BonPrix-et nem sorolhatjuk a piacunkon lévő újdonságok közé. Magyarországon már 2007-től megtalálható, és ebben a 14 évben már sikerült egy erős vásárlói bázist kiépítenie magának hazánkban. A Bonprix 1986-ban jött létre Németországban. Ma már hasonlóan, mint testvér üzlete az About You a német OTTO Group-hoz tartozik. A BonPrix mindegy 30 országban megtalálható már Európában. Magyarországon haviszinten több 100 000 felhasználó látogatja.

A Bonprix ajánlata - saját márka kínálat

Amíg az About You-n is megjelennek az áruház saját termékei, az oldal inkább a világmárkák termékeit helyezi jobban előnybe. A BonPrix teljesen más stratégiával dolgozik. Nem mondható el, hogy a BonPrix-en nem talál más márkák termékeit, ugyanis talál, viszont nem sokat. Az üzlet egyértelműen a saját márkája termékeit preferálja.

Az üzlet kínálata könnyedén átlátható. Teljesen felhasználóbarát és elégedettséget vállt ki a vásárlóknál. Akár asztali számítógépről (PC), laptopról, tabletről vagy mobilról látogatja az oldalt, a termékeket mindig 4 felosztásban találja meg: férfi, nő, gyermek és lakás. Igen, jól olvassa, a negyedik kategória a lakás, ahol különféle textíliákat, és háztartási dekorációkat talál. Az ötödik kategória a SALE kategória.

A termékek átláthatóan kategóriákra vannak osztva a ruhák típusai szerint. Ezeken kívül a BonPrix lehetőséget biztosít a termékek filtrálására, mint nagyság, szín, anyagok, minták és sok más paraméter szerint. Természetesen lehetőségünk van az árak megszabására is.

A termékek leírásában pontos és részeletes információkat talál. Termék- és anyagleírás, képek, méret- és színtáblázat, ez mind egyhelyen. Ezen a részen szintén azt is megtudhatja, hogy az adott termék elérhető-e jelenleg vagy sem. Itt tényleg nincsenek mellébeszélések, ugyanis az adott terméket megvásárló személyek itt szóban is értékelhetik és leírhatják elégedettségüket vagy panaszaikat.

Vélemények és tapasztalatok a BonPrix-ről - nincs mire panaszt tenni

Mint azt feljebb is említettük, a BonPrix-en minden egyes termékét lehet minősíteni és véleményt formálni róluk. Hogy hogyan teljesít a BonPrix a vásárlói értékelések alapján? A Refundo oldalon keresztül több száz értékelést kapott. Gyakorlatilag csak pozitív vissza jelzéséről számolhatunk be. Amennyiben panasz érkezett az általában a szállításra, valamint a kiszállítási árra érkezett. Ez például az About You-n ingyenes. Gyakran jönnek még megjegyzések egy adott termékkel kapcsolatban, ami közkedvelt és érdeklődés miatt elfogy.

A vásárlók nagyon pozitívan értékelik a termékek minőségét. A BonPrix-en nem fog olyan értékelést látni, ami arról számolna be, hogy az ügyfél megbánta az adott termék megvásárlását. Ami még szintén pozitívan értékelt a színek, vágások és méretek igazán nagy választéka. Mindemellett az áru 100 napon belüli visszaküldésének lehetősége is nagy pozitívum.

BonPrix katalógus - szinte mindenki ismeri és találkozott már vele

Az e-shop mellett a BonPrix nyomtatott katalógust is kínál. Ez az egyik specialitása a BonPrix-nek, és a cég felmérései szerint már több 100 000 emberhez jutottak el ezek a katalógusok Magyarországon. Ez a katalógus megrednelhető a BonPrix oldaláról is, de a megrendelt termékekhez is hozzácsatolja a cég. Tehát amennyiben ön már rendelt a BonPrixről, akkor biztosan jól ismeri a katalógust.

A katalógus mellett a BonPrix klubtagságot is kínál ügyfeleinek. A BonPrix tagsággal 10% kedvezményt kap a tagság ideje alatt leadott termékek megrendelésénél. Ezenkívül a klubkedvezmény más akciókkal is kombinálható. A féléves tagdíj a BonPrix klubban 2 150 Ft, fél év elteltével a tagság automatikusan meghosszabbodik egy másik megrendelés leadásakor, amennyiben az ügyfél nem dönt a klub elhagyása mellett.

Hogyan tehet további kedvezményre a Bonprixen?

Ha a BonPrix oldalon vásárol a Refundo.hu webhelyen keresztül, akkor vásárlásának 2%-át visszakaphatja számlájára. Ha érdekli a Refundo.hu működése, nézze meg az alábbi összefoglalót. Például tavaly a Refundo.hu-n keresztül vásárolt felhasználók egy része csaknem 100 000 forintot spórolt meg.