Hazánkban is egyre közkedveltebbé vált a kínai üzletekből való vásárlás (rendelés), ami leggyakrabban az Aliexpressről történik. Az Aliexpress kínálatában megtalál minden lehetséges terméket. Ezeknek a minősége megfelel azoknak a termékeknek a minőségével, amit nálunk vagy más európai e-shopokon talál.

Miért éri meg az AliExpressre regisztrálni

A kínai oldalakon történő vásárlás azért előnyös számunkra, ugyanistermékek olcsóbbak. Ez nem csak azért van, mert a legtöbb kínai termék vám vagy áfa mentes, hanem azért, mert a Kínából való szállítás során önnek nem kell fizetnie a szállításért. Hogyan lehetséges ez? A kínai kormány a saját vállalkozóinak kedvezve támogatja a külföldre való szállítási költségeket.

Amennyiben szeretne az Aliexpressen vásárolni, az első lépés, amit mindenképp véghez kell vinnie az az oldalra való regisztráció. A regisztráció egyszerű és gyors, amit a következő bekezdésben meg is mutatunk.

Hogyan történik az Aliexpressre való regisztráció

Az egész regisztrációt a "Join" gombra való kattintással kezdődik. Ezt a jobb felső sarokban találja az "Account" résznél, vagy közvetlen a jobb felső oszlop fejléce alatt. Amennyiben először használja az AliExpress szolgáltatást, egy "pop up" felbukkanó ablakot figyelhet meg, amely kedvezményes kuponokat kínál önnek. Amennyiben igényli és rákattint erre az ablakra, a regisztrációs/bejelentkezési oldalon fogja magát találni.

Ha a "Join" gombra kattint, megjelenik önnek egy regisztráció vagy bejelentkezési lehetőséggel rendelkező ablak. Itt lehetősége nyílik használni a gyors bejelentkezés/regisztráció lehetőségét a Facebook, a Google, a Twitter, az Apple vagy más platformokon keresztül. Ha ezt a lehetőséget használja, akkor az adott fiók adatait fogja használni az AliExpress - tehát egy kattintás és kész a regisztráció.

A másik lehetőség az e-mail segétségével történő regisztráció, ami szintén egyszerű. Az első mezőben megadja az e-mail címet a másodikban pedig a jelszavát. Itt létrehozhatja saját jelszavát, vagy használhatja az AliExpress által javasolt biztonsági jelszót. Akár az első, akár a második lehetőséget választja, a „CREATE ACCOUNT“ gombra való kattintás után készen is van, ami az ön részét illeti. Az AliExpress nem fogja önt zaklatni semmilyen módon, ami a személyes adatokat illeti, illetve az alapvető adatokon kívül nem is fog mást kérni. A fent is említett gombra való kattintás után az AliExpress egyenesen a honlapjára fogja önt vezetni, ahol el is kezdheti a vásárlást.

A regisztráció után azonnal kapni fog egy e-mailt, amiben az AliExpress üdvözli önt, és különböző kuponkódokat ajánl fel a vásárláshoz.

További cikkek az AliExpressről

Hogyan spórolhat az AliExpressen való vásárlás során

Amennyiben a Refundo.hu webhelyen keresztül vásárol az AliExpressen a vasalásának 7,5%-át visszakaphatja a számlájára. Például tavaly néhány felhasználó csaknem 100 000 fordintot kapott vissza a Refundo.hu keresztüli vásárlással. Kíváncsi arra hogyan működik a cashback?  Nagyon egyszerű, és nem csak az AliExpressen való vásárlásakor kaphat vissza pénzt, hanem további 300 másik üzletben is egyaránt.