MandMDirect.com
akár 3,5 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

MandMDirect.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 3,5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon MandMDirect.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12 500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 438 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – MandMDirect.com
+ akár 3,5 % cashback

Akció 6 nap

1 % cashback
A MandMDirect.com meglévő fiókjával rendelkező ügyfelek számára


3,5 % cashback
Új MandMDirect.com ügyfelek számára


1% -os cashback a meglévő MandMDirect.com számlával rendelkező ügyfelek számára
3,5% cashback az új MandMDirect.com ügyfelek számára
 

A MandMDirect.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


200
tranzakció alapján

59 nap
átlagos jóváhagyási idő

482,78 Ft
átlagos visszakapott összeg


MandMDirect.com

Takarítson meg akár 75% -ot népszerű divat- és sportmárkák számára. Timberland, Adidas, Diesel, Bench és így tovább. Női, férfi és gyermek márkás ruházat. Szállítási költség: 6,99 €.

Márkás öltözék egy üzletben. Cipők, nadrágok, pólók, zakók, fürdőruhák vagy estélyi ruhák mind elérhetők a MandMdirect.com-on. Rendelje kedvenc márkáit az otthonának kényelmében kedvező áron. De az áruház sokkal többet kínál. Akciós csomagok vagy kedvezmények a kiválasztott termékeken, rendelhet napi 24 órában, heti 7 napon kerszetül. Ha normál szállítást szeretne rendelni, akkor csak 3,99 £ -ot fizet, és az Ön áruit 3-5 napon belül élvezheti. Vásároljon több mint 50 font értékben és ingyenes szállítást kap.

A méret táblázat a klasszikus európai méreteknek felel meg. Az ezzel az áruházzal kapcsolatos tapasztalatok nagyon pozitívak. Természetesen minden reklamáció lehetséges. Küldje el a reklamált árut a bolt honlapján található címre. A ruházati árak nagyon kellemesek és a minőség 100% -ban garantált. Minden sportrajongó számára nagyszerű üzenetünk van, a sport részleg mindenféle sporthoz megfelelő minőségi ruhát kínál.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?