Manzara.hu

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

5 % cashback
minden megrendelésre


A Manzara.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


20
tranzakció alapján

889,03 Ft
átlagos visszakapott összeg


Manzara.hu

Manzara.hu - nemzetközi internetes női ruházati üzlet. Kínálatában megtalálhatók ruhák, pólók, pulóverek, tunikák, fürdőruhák, nadrágok, cicanadrágok, pulóverek, kabátok, alsóneműk, cipők, kézitáskák, ékszerek és egyéb divat kiegészítők.

Több mint 2700 áru raktáron. legnagyobb divatfogások - alacsony árak. Gyors szállítás. Manzara egy divat márka, amely minden héten új termékeket hoz magával - mindig lépést fog tartani a divattal!

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?