Notebook.hu
akár 1,4 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Notebook.hu

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 1,4 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Notebook.hu az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 175 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Nyári készletkisöprés
+ akár 1,4 % cashback

Akció 16 nap

1,4 % cashback
20 000 HUF alatti termékek


0,875 % cashback
Általános


A Notebook.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


5
tranzakció alapján

817,54 Ft
átlagos visszakapott összeg


Notebook.hu

Technikai újdonságok és a népszerű számítástechnikai termékek széles választéka, gyors ügyintézés és időnként gigantikus akciók: ez a notebook.hu.

18 éve fáradhatatlanul dolgoznak azon, hogy náluk mindenki megtalálja azt a notebookot, tabletet, asztali PC-t, okostelefont, nyomtatót vagy szkennert, moniort, TV-t valamint kiegészítőt, amire vágyik. Az e-sportok és a számítógépes játékok térhódításával náluk is egyre nagyobb hangsúlyt kapnak a profi és casual gamereknek készült gamer PC-ek, gamer notebookek és konzolok (PlayStation, XBox, Nintendo), illetve a velük kompatibilis játékszoftverek.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?