OTTO.hu
4 % cashback
Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

OTTO.hu

Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon OTTO.hu az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 500 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

4 % cashback
minden megrendelésre


A OTTO.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


7
tranzakció alapján

61 nap
átlagos jóváhagyási idő

1.473,54 Ft
átlagos visszakapott összeg


OTTO.hu

OTTO.hu - Az online OTTO áruházban mindenféle méretű divatos ruhát találsz kényelmes anyagból. Mindenki rálelhet az általa kedvelt nyári ruhákra, szoknyákra és más nem csak nyári ruhákra. Ha van kedvenc márká, biztosan megtalálod az OTTO-nál.

Az exkluzív és jól ismert márkák mindig kedvező áron.

Férfi divat, gyermekruházat, lábbeli, különleges kategória az "extra méret" és még érdekesebb termékek, ezt mind megtalálhatja az OTTO online áruházában.

Azok számára, akik kedvelik a kedvezményeket, létrehoztak egy speciális kategóriát "Divat 6000 Ft alatt" az OTTO-nál. Legyen Ön is az Otto.hu ügyféled, és szerezzen előnyöket minden további vásárláskor. 

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?