OTTO.hu

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

4 % cashback
minden megrendelésre


A OTTO.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


10
tranzakció alapján

1.473,54 Ft
átlagos visszakapott összeg


OTTO.hu

OTTO.hu - Az online OTTO áruházban mindenféle méretű divatos ruhát találsz kényelmes anyagból. Mindenki rálelhet az általa kedvelt nyári ruhákra, szoknyákra és más nem csak nyári ruhákra. Ha van kedvenc márká, biztosan megtalálod az OTTO-nál.

Az exkluzív és jól ismert márkák mindig kedvező áron.

Férfi divat, gyermekruházat, lábbeli, különleges kategória az "extra méret" és még érdekesebb termékek, ezt mind megtalálhatja az OTTO online áruházában.

Azok számára, akik kedvelik a kedvezményeket, létrehoztak egy speciális kategóriát "Divat 6000 Ft alatt" az OTTO-nál. Legyen Ön is az Otto.hu ügyféled, és szerezzen előnyöket minden további vásárláskor. 

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?