2,5 % – 2 % cashback
Tegyen szert cashbackre

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Parfimo.hu

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 2,5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Tegyen szert cashbackre gombra és vásároljon Parfimo.hu az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 313 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Lefagytak az árak akár -87%
+ akár 2,5 % cashback
Akció 3 nap


2,5 % cashback
Új ügyfelek – nem leárazott termékek


2,25 % cashback
Új ügyfelek – leárazott termékek


2 % cashback
Meglévő ügyfelek


A cashback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A Parfimo.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Tegyen szert cashbackre" és vásároljon online a megszokott módon.

A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


1
tranzakció alapján

1.545,78 Ft
átlagos visszakapott összeg


Parfimo.hu

Parfimo.hu – Itt tényleg mindenki talál valamit. Naponta frissítik és bővítik 1 millió parfümből és kozmetikumból álló termékkínálatukat. A Parfimo.hu kínálatában nemcsak a világszerte kedvelt parfüm és kozmetikai slágertermékeket talál, hanem a kevésbé ismert és rendkívül különleges niche parfümök nagy választékát is, amelyek egyébként hagyományos parfümériákban nem kaphatók. Céljuk továbbra is az, hogy a magyar piac egyik legnagyobb online parfümériája legyenek. Kétségtelen, hogy Ön is tud választani a több mint 1 millió készleten lévő, szállításra kész termék közül.
Ha a termék másképp néz ki, az nem jelent változást a minőség és eredetiség tekintetében. Továbbra is garantálják, hogy kizárólag 100% eredeti termékeket vásárol egyenesen a gyártótól vagy a kizárólagos forgalmazóktól. Az ügyfelek elégedettségét és a Parfimo.hu nyújtotta problémamentes vásárlást a parfüméria 13 éves múltja, a sok díj és tanúsítvány egyaránt igazolja.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?