Priceelf.com
4 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Priceelf.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 4 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Priceelf.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 500 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – Priceelf.com
+ 4 % cashback

Akció 7 nap

4 % cashback
minden megrendelésre


A Priceelf.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


4
tranzakció alapján

41,52 Ft
átlagos visszakapott összeg


Priceelf.com

Priceelf.com – egy népszerű kínai interntes áruház, amely széles választékkal kedveskedik vásárlóinak ( több mint 60 000 termék!)  

Számítógép tartozékek és perifériák, mobiltelefonok és tabletek, kozmetikumok, ékszerek, cipők, ruházat és sok más. A házhozszállítás ingyenes akár 1 $ vásárlás esetén is. Kényelmes fizetése módok: QIWI, PayPal, Webmoney és bankkártya. Műszaki termékek ( pl. okostelefon, tablet) a garancia 1 évig tar. 

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?