Revolut.com
10 £ – 1,5 £ cashback
Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Revolut.com

Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Revolut.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 10 £-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

1,5 £ cashback
Standard


5 £ cashback
Premium


10 £ cashback
Metal


A Revolut.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


10
tranzakció alapján

609,71 Ft
átlagos visszakapott összeg


Revolut.com

Revolut.com - a pénzkezelés legjobb módja. Pénzügyi technológiával fogalalkozó vállalat, amely banki szolgáltatásokat kínál, beleértve a betéti kártyát (debit card), valutaváltást, kriptovaluta cserét és peer-to-peer fizetést.

A bankok díjat számítanak fel a külföldi fizetések és pénzátutalások esetében. A Revolut-on nincs rejtett díj, mely később jelenik meg vagy túlzott árfolyamok. Csupán pár ok miért váltott 7M+ ember a Revolutra.

Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?