Rossmann.hu
0 % cashback
Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Rossmann.hu

Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Rossmann.hu az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 0 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

0 % cashback
minden megrendelésre


A Rossmann.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


10
tranzakció alapján

0 nap
átlagos jóváhagyási idő

13,43 Ft
átlagos visszakapott összeg


Rossmann.hu

Rossmann.hu – kínálatukban megtalálható a klasszikus drogéria-parfüméria kínálata, mely szépségápolási és a mindennapos higiéniai termékek mellett a dekorkozmetikai cikkeket és a háztartási árucikkeket is tartalmaz. Emellett szezonális dekorációs termékekkel, konyhai eszközökkel, elektromos készülékekkel, gyermekjátékokkal és sportszerekkel várják a vásárlókat, valamint szolgáltatásaik közé tartozik még a fotóelőhívás hagyományos és digitális felvételekről, amely az internetről is elérhető.

Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?