RunColors.com
3 % cashback
Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

RunColors.com

Az áruház átmenetileg nem rendelkezik cashbackkel

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon RunColors.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 375 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

3 % cashback
minden megrendelésre


A RunColors.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

RunColors.com

RunColors.com – legújabb cipő és ruha márkák széles választéka. A legismertebb sportcipő márkák közül válogathat, mint a Nike Sportswear, Adidas Originals, New Balance, Reebok, Vans, Asics, Saucony és Onitsuka Tiger.

A kínálatukban megtálálja a legtrendibb ruházatot és kiegészítőket is. Korlátozott mennyiségben olyan sportcipőket is felfedezhet, melyek más áruházakban nem elérhetőek, például New Balance x Stussy, Puma x Staple, New Balance x Hanon, Asics x Mita.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?