Sammydress.com

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

5 % cashback
minden megrendelésre


A Sammydress.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


30
tranzakció alapján

261,45 Ft
átlagos visszakapott összeg


Sammydress.com

Sammydress.com egy kínai divatüzlet, amely nőknek, férfiaknak és gyermekeknek kínál ruhákat és kiegészítőket.

Sammydress.com legújabb ékszerek, táskák, cipők, órák, make-upok és parókák széles választékát kínálja. Jó minőségű termékeket, észszerű árakat, kiváló ügyfélszolgálatot és gyors szállítást ajánl. 

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?