SheIn.com
5,5 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

SheIn.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 5,5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon SheIn.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12 500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 688 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – SheIn.com
+ 5,5 % cashback

Akció 6 nap

5,5 % cashback
minden megrendelésre


A SheIn.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


100
tranzakció alapján

27 nap
átlagos jóváhagyási idő

1 252,39 Ft
átlagos visszakapott összeg


SheIn.com

SheIn.com –  minőségi és egyedi ruházatot kínáló áruház. Amennyiben szereti az új, sikkes és dögös darabokat ne habozzon, és nézze meg az aktuális kínálatot az oldalon. Az Eshop elsősorban olyan nőkre koncentrál, akik tudják, mit akarnak, és nem félnek a világnak megmutatni saját stílusukat. Dzsekik, ruhák, nadrágok, pólók, ékszerek vagy kiegészítők, hajpántok, szemüvegek és kézitáskák széles választéka. 

A webáruház három kedvező ajánlattal várja a vásálókat. Amennyiben $30 felett vásárol a szállítás ingyenes. Ha először vásárol az áruházból 20% kedvezményt kap az egész megrendelésre. A SheIn.com harmadik csábító ajánlata, hogy 50% kedvezményt nyújt mindenkinek, aki a barátnőjét erre a weboldalra csábítja. 

Az áru minősége első osztályú. Nem kellene megörténnie, hogy az áru gyenge minőségű lesz vagy rövid időn belül tönkre megy. Abban az esetben, ha nem lesz elégedett álmai ruhájával, az áruház lehetőséget kínál a reklamációra. További információért írjon az online chatbe, ahol azonnal segítenek önnek. Látogassa meg az oldalt! 

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?