The Wimbledon Shop

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

4 % cashback
Új ügyfelek


2 % cashback
Meglévő ügyfelek


A The Wimbledon Shop és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


2
tranzakció alapján

1.316,56 Ft
átlagos visszakapott összeg


The Wimbledon Shop

Wimbledon teniszbajnokság hivatalos áruháza – ruházat, cipő, sapka, teniszütők, teniszlabda, szuvenírek és sok egyéb más.
HIvatalos bajnoksági márkák: Babolat, Christy, Ettinger, Links of London, Ralph Lauren, Slazenger, Sophie Allport és The Wimbledon Collection.

Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?