SportsDirect.com
akár 2 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

SportsDirect.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 2 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon SportsDirect.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12 500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 250 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – SportsDirect.com
+ akár 2 % cashback

Akció 6 nap

2 % cashback
A SportsDirect.com új ügyfelei számára, amennyiben kevesebb mint 200 font értékben rendelnek


0 % cashback
A SportsDirect.com jelenlegi ügyfelei számára, vagy amennyiben a megrendelés értéke több mint 200 font


VIGYÁZAT! A Cashback csak az új ügyfelek számára elérhető a SportsDirect.com-on!A Cashback csak a SportsDirect.com új ügyfeleinek ajánlott, azaz csak azok számára, akiknek még nincs számlájuk (nincs regisztrált e-mail címük).

  • 2% cashback csak az új ügyfelek számára a SportsDirect.com-ban
  • 0% Cashback a meglévő ügyfeleknek SportsDirect.com - Cashback nem ajánlott!

Visszatérítés visszautasítható, vagy 200 GBP-nél nagyobb megrendelés esetén nem rögzíthető.
A Cashback nem kapható, ha kedvezményt / ajándékutalványt kap egy másik megrendeléshez.Nem kapja meg a Cashback-t, ha megrendeléséhez ajándékkuponnal fizet.

A SportsDirect.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


8200
tranzakció alapján

47 nap
átlagos jóváhagyási idő

2 481,62 Ft
átlagos visszakapott összeg


SportsDirect.com

SportsDirect.com az Egyesült Királyság legnagyobb sportkínálata nagyon jó áron 

Ha aktív és  és szeret sportolni, akkor bemutatjuk önnek a sportrajongók egyik legkedveltebb weboldalát nem csak Magyarországon, hanem az egész világon. Számos sportruházat és ruházat mind a férfiak, mind a nők számára, ezt jelenti a SportsDirect.com. Minden kategóriában olyan sportot választasz, amelyhez a segédeszközöket vagy ruhákat szeretnéd megvásárolni, és egy kattinttással kiválaszthatod a legmegfelelőbb termékeket.

Nem kell aggódnia, hogy a kívánt áru nem lesz elérhető. Ez szinte lehetetlen. Atlétika, tollaslabda, horgászat, kerékpározás, téli sportok, úszás vagy labdajátékok, mindezt és még sok mást kínál ez a weboldal. Ha kérdésed van, akkor a gyakran feltett kérdések részen könnyedén megtalálhatod a választ a problémádra. amennyiben nem találja, ne habozzon közvetlenül a boltnak írni, ahol kérdését a lehető leghamarabb feldolgozzák, majd megválaszolják. Ha 35 000ft feletti árut rendel, a postaköltség ingyenes. Az üzlet gondoskodik az áruk minőségéről. Élvezetes pillanatok a sport számára.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?