StarShiners.hu
5 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

StarShiners.hu

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon StarShiners.hu az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 625 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – StarShiners.hu
+ 5 % cashback

Akció 6 nap

5 % cashback
minden megrendelésre


A StarShiners.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

StarShiners.hu

StarShiners.hu – webáruház női ruhák, cipők, táskák és kiegészítők széles válsztékát kínálja vásárlóinak. Itt minden nő megtalálja álmai outfitjét. Új kollekciók, exklúziv brand-ek, kedvezmények, saját StarShinerS kollekció, Missq kollekció, Hollywood-ból érkező Sherri Hill ruhák, Kolumbiából származó, kézzel készitett fürdőruhák, Top Secret vagy PrettyGirl, csak néhány azok közül a márkák közül, amelyeknek nem tudsz majd ellenállni.

Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?