Stylebop.com

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

3 % cashback
minden megrendelésre


A Stylebop.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

Stylebop.com

Stylebop.com – világ vezető online webáruház, amely több mint 200 nemzetközi divatmárka luxus ruházatát kínálja vásárlóinak. Női és férfi ruházat, cipő, kiegészítők és ékszerek széles választéka.  

A legismertebb márkák portfólióját taláhatja meg a weboldalon, mint a Balenciaga, Alexander McQueen és Burberry, illetve kultikus márkákat is Marques Almeida, Raf Simons és Haider Ackermann, ugyanúgy a streetwear innovátorokat, mint például Off-White, Y-3 és Vêtements.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?