Tmart.com

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

6,5 % cashback
minden megrendelésre


A Tmart.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


3
tranzakció alapján

289,24 Ft
átlagos visszakapott összeg


Tmart.com

Tmart.com – egy kínai internetes áruház, amely Magyarországon nem túl elterjedt és ismert. Elektronika, gadgetek, mobiltelefonok és tabletek kiegészítőinek széles választékát kínálja. 

Tmart kínai webáruház elfogadható áron kínál termékeket. Sokféle minőségi terméket és nagyon kedvező szolgáltatást kínál, amelyet értékelni fog, ha drágább árucikkeket fog vásárolni. 

A szállítás Magyarországra ingyenes!

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?