Top4Football.hu
1,5 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Top4Football.hu

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 1,5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Top4Football.hu az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 188 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – Top4Football.hu
+ 1,5 % cashback

Akció 6 nap

1,5 % cashback
minden megrendelésre


A Top4Football.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


3
tranzakció alapján

50 nap
átlagos jóváhagyási idő

231,92 Ft
átlagos visszakapott összeg


Top4Football.hu

Top4Football.hu – a legnagyobb futball különlegesség Magyarországom. Ingyenes háthozszállítás 47 000 Ft-os vásárlás esetén. Több mint 25 000 db áru raktáron.

A Top4Football.hu, ez a labdarúgást imádók mekkája, akik tudják, mit jelent jó labdarúgást játszani és megfelelően edzeni. Mindez persze magában foglalja a kiváló minőségű lábbelit és futballeszközöket, amelyek lehetővé teszik Önnek, hogy gondoskodjon az edzésről és a játékról. Itt megtalálhatod a legmodernebb futball felszerelést. A neves márkák, például a Nike, az Adidas és a Puma cipőjéből a híres európai csapatok professzionális kapus kesztyűiből vagy a sport hátizsákokból és Trusox modern zokniaiból is válogathat.

Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?