4 % – 3 % cashback
Tegyen szert cashbackre

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Womensecret.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 4 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Tegyen szert cashbackre gombra és vásároljon Womensecret.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 500 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Ha egyéb kedvezményes kupont használ fel, mint amelyet a Refundo kínál, előfordulhat, hogy nem kerül jóváírásra a cashback a vásárlásából.


20% kedvezmény a hálóruhákra és fehérneműkre
20 % kedvezmény + akár 4 % cashback

Kupon   2021-04-14

4 % cashback
Nem klub tagok


3 % cashback
Klub tagok


A cashback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A Womensecret.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Tegyen szert cashbackre" és vásároljon online a megszokott módon.

A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

Womensecret.com

Womensecret.com – A Women'secret fehérneműt, hálóruhát, kiegészítőket és fürdőruhát kínál a mai nők számára. Izgalmas, új ötletekkel rukkolnak elő az élet egyszerűbbé és szórakoztatóbbá tételére.

A Women'secret a Tendamnak, Európa ötödik legnagyobb textilcsoportjának része. A Women'secret 1993-ban jött létre, az első üzlet pedig Spanyolországban, Madrid központjában nyílt. Célkitűzése az volt, hogy kreativitása, a hatékonysága és érzékenysége révén vezető szerepet töltsön be az alsónemű- és fehérnemű-ágazatban. Sikere azóta is megállíthatatlan, 2001-ben pedig a cég elkezdte nemzetközi terjeszkedési stratégiáját is. Manapság a women'secret több mint 652 üzlettel rendelkezik 61 országban.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?