AboutYou.hu
7,5 % – 3,75 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

AboutYou.hu

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 7,5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon AboutYou.hu az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 938 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – AboutYou.hu
+ akár 7,5 % cashback

Akció 6 nap

7,5 % cashback
Új ügyfelek


3,75 % cashback
Meglévő ügyfelek


Szeretném felhívni a figyelmét, hogy az AboutYou.hu webáruháznál nem lehetséges a nem feljegyzett cashbacket ellenőrizni. A fellépő problémák minimalizálása érdekében, kérem, a vásárlást fejezze be azonnal a Refundo-ról való átkattintás után, ne látogasson meg a folyamat során egyéb weboldalt, illetve ne használjon más oldal által ajánlatott kupon kódot. A vásárláshoz nem használhatja az áruház mobil applikációját sem.

A AboutYou.hu és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

1 felhasználó értékelte az áruházat


40
tranzakció alapján

61 nap
átlagos jóváhagyási idő

1.330,58 Ft
átlagos visszakapott összeg


AboutYou.hu

ABOUT YOU – divat ruházatot kínáló online áruház, több mint 600 ködkedvelt márka.

Rólad szól – It’s ABOUT YOU!

  • Stílusos darabok.
  • Ingyenes & gyors szállítás.
  • Több mint 600 márka.
  • 90 napos visszaküldés.

Egy fiatal cég, amely egyesíti a különböző területek legjobbjait: szenvedély a divat iránt, különleges technológia és infrastruktúra egyik legynagyobb áruház csoportja.

Itt nem kell sokáig keresgélnie a divatos darabok között, amelyek inspirálják vagy illenek az ön személyiségéhez. ABOUT YOU segít önnek kiválasztani olyan darabokat, amelyek kiemelik az ön személyiségét. Teljesen új online vásárlási módot kínál. A legjobb márkák, divatszerkesztők és a kiválasztott alkalmazások segítségével megtalálja az önnek megfelelő stílust.

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?