Booking.com
4 % – 2 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

Booking.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt akár 4 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon Booking.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára akár 500 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

15% kedvezméyn az őszi/téli utazásokra
+ akár 4 % cashback
Akció 6 nap


4 % – 2 % cashback
minden megrendelésre *


A cashback megfelelő rögzítése érdekében foglalja le a szállást azonnal a megjelenő ablakban a Refundoról való átkattintás után. Ellenkező esetben, ha más ablakban foglal szállást, nem garantálhatjuk a cashback regisztrálását. A foglalás során a Booking.com weboldal felső sarkában meg kell jelennie a Refundo.hu logójának. 

A cashback a lefoglalt szálláson való tartózkodás után egy hónap elteltével kerül jóváírásra.

Kérjük, vegye figyelembe, hogy a szállás ára országtól függetlenül euróra váltják át, s jóváíráskor a Refundo.hu ezt magyar forintra váltja át. A cashback összege függ a szállástól, helyszíntől és a szezontól. Szezonon kívül, ha az üzemeltetőknek van kiadó szállása a cashback összege magasabb. Szezonban ez az összeg lehet alacsonyabb.  


Ennek köszönhetően nem tudjuk garantálni a cashback pontos összegét, körülbelül 2 % és 4 % között mozog.

A cashback nem kerül jóváírásra, ha egyéb foglalási kedvezményes kódot használ fel, mint amelyet a Refundo.hu kínál. 

A cashback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A Booking.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.

A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

1 felhasználó értékelte az áruházat


16000
tranzakció alapján

35 nap
átlagos jóváhagyási idő

1.418,32 Ft
átlagos visszakapott összeg


Booking.com

Booking.com a világ legnagyobb online foglalási rendszere. Ha szállodát vagy hotelt szeretne foglalni, a Booking.com a legmegfelelőbb hely az ön számára.

Keressen szállás ajánlatokat az egész világon – ez a Booking.com. Foglalja le a szállását legkedveltebb nyaralóhelyeken már most. Kedvező árak, kedvezmények és minőségi szolgáltatások a kiválasztott szálláson. Akár pihentető, akár aktív kikapcsolódást tervez, itt megtalálja álmai hoteljét. Hegységek, tenger, magyar tájegységek vagy exotikus helyek szépségei, a Booking.com-on mindezt megtalálja, változatos és színes kínálat. Saját tapasztalatunkból ajánljuk önnek ezt a weboldalt. Már nem tudjuk elképzelni, hogy bárhol máshol keressünk szállást. 

Ha a saját útjukon szeretnek járni, semmi sem egyszerűbb, mint a Booking.com keresőjébe beírni az úti célt, a tartózkodás idejét és sorrendbe állítani az ön elképzelései alapján. Kiválaszthatja, hogy az adott szállás milyen feltételeknek feleljen meg (Wi-Fi, tengerparttól való távolság, csillagok száma). Ne habozzon, és keresse meg álmai szálláshelyét még ma. 

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?