Az AboutYou.hu 2019-ben lépett be a magyar piacra. Viszonylag rövid idő alatt sikerült egy erős ügyfélkört kiépíteniük és stabilmárkanevet szerezniük. Mondhatni mellettük testvér üzletként funkcionál a Bonprix.hu. Mindkét e-shop a német OTTO Group céghez tartozik, amely az egyik legnagyobb ruházati kereskedő cég Európában.

Az About You kínálata - kedvük szerint választhatnak a férfiak, nők és gyerekek egyaránt

Az AbouYou.hu egy e-shop, amely a saját termékeit (úgynevezett About You márkanév termékeit) kínálja, és ezek mellett javarészt a világ összes divatmárkájának termékeit. Mára már több mint 800 közismert márka nevet találhat meg a kínálatban. Ezek például: Calvin Klein, Niki, Levi´s, Puma és még sok mást. Gyakorlatilag minden híres márkát megtalálha.

Elsősorban a kínálat az About You-n 3 alap kategóriára oszlik: nők, férfiak és gyerekek. Az egyes változatok közötti váltást, mint a számítógépen, mint a mobilon baloldalon a fenti sarokban találhatja meg. A menüben további alkategóriák (outfitek, stories, ruházat, cipők, sport, kiegészítők stb.) közül választhat - ez a férfiak és a nők esetében is megegyezik. A gyermekeknél 3 lehetőség közül választhat: babák, fiúk és lányok. Ezen kívül a menüben megadhatja a konkrét márkát, amely termékei közül szeretne választani. A weboldal így egyszerűen kezelhető, és pár kattintás után megtalálhatja a megfelelő terméket.

Ezután eljut a termék konkrét adataihoz, ahol a galériában több képet is talál más-más szemszögből, és ugyancsak megtalálja a méret útmutatót is. Kicsit körülményesebb az adott termék elérhetőségéről információt szerezni. Ez a termék részleteiben sehol sem látható. Azt hogy a termék raktáron van-e jelenleg, csak a kosárban tudhatja meg, mikor az oldal kiírja, hogy mikorra várható a szállítmány. Az oldalt másiknagy előnye, hogy az AboutYou.hu webhelyen történő vásárláshoz nem szükséges a regisztráció. Felkeresi a weboldalt és bonyolult regisztráció nélkül azonnal vásárolhat.

Vélemények és tapasztalatok az AboutYou-ról - az elégedettség dominál

A legtöbb esetben azok a felhasználók, akik az AboutYou.hu webhelyen vásárolnak és hajlandók megosztani tapasztalataikat, javarészt pozitívan nyilatkoznak. A Refundo.hu oldalon is egyaránt számos értékelést olvashat róla.

A felhasználói tapasztalatok alapján az About You jó minőséget és gyors kiszállítási időt biztosít, nem is beszélve arról, hogy a kiszállítás ingyenes. Az About You-nál ez nemcsak üres kiáltvány, hanem ez a valóság. Nem számít, hogy 300 forintért vagy 200 000 forintért vásárol terméket - a szállítás mindig ingyenes!

Egy másik gyakran emlegetett bónusz a termékek 100 napon belüli visszaküldésének lehetősége, ismét teljesen ingyenes - a teljes postaköltséget az About You fizeti. 

Viszont, ha a másik oldalról nézzük, akkor picit drágábbak a termékek, mint más webáruházaknál. Ha azonban figyelembe veszi a szállítással, reklamációval és visszaküldéssel említett fenti tényeket, és emellett kihasználja az akciókat, amelyeket az About You kínál önnek, a végösszeg lényegesebben kedvezőbben jön ki, mintha más oldalakon vásárolna, ahol első ránézésre olcsóbbnak tűnhet a termék beszerzése. 

Kedvezmények és kedvezményes kódok About You-n - rendszeres kiárusítások

Ahogy a legtöbb ruházatot kínáló e-shopban, az About You is különféle szezonális és szezonon kívüli akciókat és kedvezményeket kínál, még az eredeti ár akár több mint 50%-át is. A kedvezményes árban lévő és kiárusított termékek könnyen szűrhetőek a menüben, ahol az "Akciók" lehetőségre kell kattintania, ami piros színnel van jelölve.

Ezenkívül különféle kedvezményes kuponok és kódok alkalmazhatók az About You-n. A kuponok segítségével újabb, akár 30%-os kedvezményre is szert teher. 

Az About You-n vásárlás esetén történő utolsó megtakarítási lehetőség a cashback - erről a lehetőségről a következő bekezdésben olvashat.

About You - akár 7,5% cashback megtakarítás

A Cashback az online vásárlás modern és egyre inkább használt módja. Ha a Refundo.hu webhelyen keresztül kattintva vásárol az About You oldalon, akkor vásárlásának akár 7,5%-át is visszaszerezheti a számlájára. Például tavaly néhány felhasználó évi több mint 280 000 forintra tett szert a Refundo.hu általi vásárlással. Ha szeretne többet megtudni a cashback működéséről, akkor kattintson az alábbi hivatkozásra. Csak egy kattintás és mindeközben pénzt takaríthat meg. De nem csak akkor, ha az About You-n vásárol, ez az ajánlat a többi 250 áruházra is ugyanúgy érvényes.