ZAGG.com
5 % cashback
Vásároljon a Refundon

A vásárlásból való jutalmat meghatározza a Refundo.hu

ZAGG.com

Pénzvisszatérítés a vásárlásból a.
Regisztráljon most és megjutalmazzuk önt 5 %-kal a vásárlás árából. Spóroljon a Refundoval!

  • Regisztráljon és jelentkezzen be a Refundo.hu
  • Klikkeljen a Vásároljon a Refundon gombra és vásároljon ZAGG.com az áruházban mint általában.
  • Ha például 12.500 Ft-ért vásárol ÁFA nélkül, akkor jóváírunk az ön fiókjára 625 Ft-ot.
Regisztráljon és részesüljön 600 Ft jutalomban

Akciós ajánlat – ZAGG.com
+ 5 % cashback

Akció 6 nap

5 % cashback
minden megrendelésre


A ZAGG.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

ZAGG.com

Védje mobilját és egyéb elektronikai eszközét a ZAGG invisibleSHIELD védőfóliával, amely láthatatlan és gyakorlatilag elpusztíthatatlan.
Élethosszig tartó garancia, zökkenőmentesen és olcsón szállítanak Magyarországra.

Internetes áruház a,eéy elsősorban a kedvenc elektronikus eszközének, például mobiltelefonok, laptopok, táblagépek védelmével foglalkozik. A vállalat válaszol a különféle védőfóliákra való növekvő igényekre, annak biztosítása érdekében, hogy mobiltelefonja hosszabb ideig tartson, és ne kelljen évente új készüléket vásárolnia csak azért, mert teljesen karcos kijelzővel rendelkezik. Zagg megpróbálja kinyitni az összes ember szemét, és irányítani őket, hogy megfelelő figyelmet fordítsanak az elektronikus eszközeikre.
A Zagg minden európai ügyfele számára nagyszerű akciót készített, ha először megrendeli őket, ingyenes szállítást kap. Nem csak védőfóliákat, hanem az e-book olvasók, erős notebook csomagolásokat, antibakteriális törlőkendőket is forgalmaznakmindenféle monitorhoz és egyéb gadgetekhez  az elektronikus kedvencek hosszabb élettartama érdekében. A weboldal nagyon minimalista és nagyon jól áttekinthető.Ha bármilyen kérdése van, ne habozzon kapcsolatba lépni az ügyfélszolgálattal, ahol szívesen válaszolnak minden kérdésére.

Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?