RemixShop.com

Az áruház nem rendelkezik cashbackkel

5 % cashback
minden megrendelésre


A RemixShop.com és a legtöbb egyéb áruház esetében a kiszámított cashback alapját a megrendelés összege ÁFA nélkül alkotja. A kiszámított cashback összeg nem tartalmazza a szállítási költséget és hűségpontokat, amelyeket az adott áruház ajánl.

A caschback elutasítható vagy nem lesz rögzítve egyéb kedvezményes kupon felhasználásakor mint, amelyet a Refundo kínál.

Ha ezen a felületen nincs külön feltüntetve és engedélyezve, akkor nem javasoljuk a mobiltelefonos applikációkon keresztül való vásárlást. Ebben az esetben a cashback nem lesz rögzítve, illetve később se lesz jóváírva.

A cashbacket, amelyet a Refundo biztosít, egyszerűen megszerezheti egy kattintással a linkre "Vásároljon a Refundon" és vásároljon online a megszokott módon.
A megrendelést azonnal a Refundo.hu-ról való elkattintás után a megjelenő ablakban kell elvégezni anélkül, hogy bármilyen más oldalt meglátogatna, mint az adott áruház. Ne hagyja későbbre, mivel nem biztos, hogy fel tudjuk jegyezni a vásárlását.

Nem értékelte még senki az áruházat.

0 felhasználó értékelte az áruházat


60
tranzakció alapján

23 nap
átlagos jóváhagyási idő

370,50 Ft
átlagos visszakapott összeg


RemixShop.com

RemixShop.com – A Remix Second Hand Európa az egyik legnagyobb second hand online divatáruháza. Minőségi second hand és outlet ruhákat és kiegészítőket kínál.

A használt termékek ára minden nap 5% -kal csökken pontosan 15 órakor. A napi kedvezmény addig halmozódik, amíg eléri a -75% -ot. A Remixshop.com portfólióban több mint 5000 világhírű márkát talál a H&M-től és Zarától kezdve Chanel és Gucci márkákig. Három árszegmensre oszthatók: luxus (tervezői márkák, magasabb költségek), középkategória (modern márkák, magasabb költség, mint a budget) és budget (jól ismert márka, kedvező ár / minőség arány).

Hasonló áruházak


Új áruházak


Összes új megjelenítése

Regisztráció a Facebook fiókkal

vagy

Hogyan működik a Renfundo.hu?